Szabályzat

A www.bodonbox.hu weboldalt üzemeltető Bödön Group Kft. (továbbiakban Szervező) nyereményjátékot hirdet.

Részvételi feltételek:

A nyereményjátékban cselekvőképes magyar állampolgárok vehetnek részt, akik a nyereményjáték vége előtt 18. életévüket betöltötték, rendelkeznek magyarországi állandó lakcímmel vagy bejelentett tartózkodási hellyel, és feliratkoztak a Bödön Box hírlevelére a www.bodonbox.hu oldalon.

A játékban nem vehetnek részt a szervező munkavállalói, és azok közeli hozzátartozói.

A résztvevők egy e-mail címmel csak egyszer vehetnek részt a játékban.

A játékban csak valós (helyes formátumban megadott) e-mail címmel lehet részt venni.

A résztvevők részvételükkel automatikusan elfogadják ezt a játékszabályzatot.

A Szervező minden bizalmas adatot a www.bodonbox.hu oldalon megtalálható mindenkori adatvédelmi tájékoztató szerint kezel.

Nyereményjáték időtartama:

Kezdete: 2022.11.04., vége: 2022.11.7. 20:00. Sorsolás: 2022.11.8.

A nyertesek (10 fő) kiválasztása egy sorsolóprogram segítségével véletlenszerűen történik azok között, akik a leírásnak megfelelően teljesítették a részvételi feltételeket és a játékhoz kapcsolódó feladatot. A nyerteseket az általuk megadott e-mail címen keresztül értesítjük.

Nyeremény

10 db egyszeri 30 %-os kedvezményre jogosító virtuális ajándékkártya, mely a www.bodonbox.hu webshopban használható fel, a következő feltételek szerint:

A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. A virtuális ajándékkártyán szereplő kód egyszer használható fel, a kedvezmény a vásárlás végén a Kosár oldalon kerül levonásra, a kód megadásával, melyet a nyertesnek manuálisan kell beírnia a megfelelő mezőbe.

A kedvezmény kizárólag a Karácsonyi Kollekció részeként elérhető boxokra használható fel.

Érvényességi ideje: 2022. november 11-től november 25-ig, az előrendelési időszakban. Az így megrendelt boxok kézbesítésének kezdete: 2022. november 30-tól folyamatosan.

A virtuális ajándékkártyán szereplő kódot kizárólag magyarországi címre rendelt ajándékdobozokra lehet érvényesíteni. 

A nyeremények másra át nem ruházhatók, pénzre nem válthatók. A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy visszavonja a kedvezményt, amennyiben a Nyertes visszaél annak lehetőségével és úgy használja fel, hogy azzal egyértelműen megkárosítja a Szervezőt.

A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására, illetve kiegészítésére. Erről minden esetben köteles tájékoztatni a játékban résztvevőket. 

×