Bödön box

Mi is pontosan a Bödön Box?

Egy különleges webshop, ahol kézműves és termelői termékeket tartalmazó ajándékdobozokat tudsz vásárolni. A boxok korlátozott darabszámban és változó tartalommal jelennek meg. A dobozok tartalmát a termékoldalon ismerheted meg.

Összeválogathatom a doboz tartalmát?

Nem! Az a mi dolgunk! Nagy gonddal állítjuk össze a Bödön Boxokat, ügyelve arra, hogy mikor kibontod őket, a termékek mellett egy hangulatot, életérzést is találj bennük. Bízd ránk magad! Célunk, hogy élményt adjunk neked!

Mi történik, ha elfogyott az a doboz, amit szeretnék?

Tudasd velünk! A későbbiekben törekedni fogunk azokhoz hasonló dobozokat összeállítani, amelyek elnyerték a tetszéseteket. És ki tudja? Lehet, hogy megismételjük a kiadást!

Szeretném, ha a saját termékem is Bödön Box-ba kerülne. Mi a teendőm?

Írj nekünk üzenetet a bodonbox@gmail.com email címre, amelyben röviden bemutatod a márkád! Néhány munkanapon belül visszajelzünk neked!

Vállaljátok egyedi, logózott, céges dobozok elkészítését is?

Igen! További információkért nézd meg a Céges ajándék oldalunkat, vagy egyedi ajánlatért keress minket a bodonbox@gmail.com email címen!

Rendelés, fizetés, szállítás

Hogyan rendelhetek?

A webshopon keresztül egyszerűen tájékozódhatsz a dobozok tartalmáról, a bennük lévő termékekről. Válassz az elérhető boxok közül, helyezd a kosárba, majd válaszd ki a számodra megfelelő fizetési módot. Miután befejezted a vásárlást, hamarosan visszaigazoljuk a rendelésed, és tájékoztatunk a Bödön Box-od további útjáról.

Muszáj regisztrálnom a vásárláshoz?

Nem! A rendelésedet leadhatod regisztráció nélkül is, de érdemes regisztrálni, hogy minél kényelmesebben vásárolhass nálunk. Adataidat az ÁSZF-nek és az Adakezelés tájékoztatónakmegfelelően, bizalmasan kezeljük!

Hogyan fizethetek?

Fizetni banki átutalással, vagy bankkártyával tudsz. Online bankkártyás fizetésünket a SimplePay megbízható rendszere biztosítja.

Van rejtett költség?

A doboz feltüntetett árán kívül csak a szállítás díját kell kifizetned. A fizetési folyamatnál feltüntetünk minden költséget, amire számítanod kell. Az árak tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t, és a csomagolás költségét is!

Hogyan és mikor kapom meg a csomagom?

A dobozok összeállítása a benne lévő termékektől függően több időt is igénybe vehet, így ha alkalomra vásárolsz, mindig számolj a szállítási idővel! A dobozok kiszállítását a megrendelést követő 3-8 nap között tudjuk vállalni. A csomagokat GLS futárral küldjük neked. A GLS elég rugalmas a kiszállítás idejét illetően, de kérlek mindig ügyelj arra, hogy lehetőleg olyan címre kérd a dobozt, ahol valóban tartózkodsz és a futár könnyen megtalál!

Egyéb

Máskor is szeretnék rendelni. Hogyan tudom meg, ha új doboz kerül a webshop-ba?

Hogy elsőként értesülhess az új Bödön Box-okról, iratkozz fel hírlevelünkre itt: www.bitly.com/bodonpiac_hirlevel Ha szeretnél képben lenni az újdonságokkal, BB hírekkel, akciókkal, különleges lehetőségekkel kapcsolatban, vagy akár részt vennél a következő boxok összeállításában, akkor kövess minket Facebookon és Instagramon is!

Tudok-e dobozt ajándékba küldeni, közvetlenül a címzettnek?

Egyelőre nem, de hamarosan erre is lehetőséged lesz!

Mi történik, ha nem tetszik, amit kaptam?

Őszintén reméljük, hogy elnyeri a tetszésedet az általad vásárolt Bödön Box! Tudasd velünk mindenképpen, ha nem azt kaptad, amire számítottál! A visszajelzésedet továbbítjuk a termékek készítői felé, hogy javíthassák a hibát, minket pedig így segítesz abban, hogy minél jobb dobozokat állíthassunk össze a jövőben.

Visszaküldhetem?

Természetesen igen, erre is lehetőséged van. Az ÁSZF-ben megtalálod a visszaküldésre vonatkozó részletes leírást.

Maradt még kérdésem! Hová fordulhatok?

Kérdezz tőlünk a bodonbox@gmail.com email címen!

×