Bemutatkozás

Hunyadi-Kardos Reni Bödön Box

Helló

Hunyadi-Kardos Reni vagyok, a Bödön Piac, a Böba baba-mama vásár és a Bödön Box megálmodója. Több mint 10 éve dolgozom a kommunikációs szakmában és lassan 8 éve, hogy megtaláltam a hivatásom, és megszületett a saját lovebrandem, ahol a nemzetközi és hazai márkák mellett szerzett szakmai tapasztalataimat is kamatoztatni tudom.

Küldetésem

Magyar kézművesek, designerek, feltörekvő hazai mikrovállalkozások, termelők, családi gazdaságok, kisüzemek kis léptékben előállított termékeit kutatom és népszerűsítem. 

Célom ezen túl, hogy hozzám hasonló női vállalkozókkal kiemelt együttműködéseket kezdeményezzek, melyek során egymást támogatva fejlődhetünk, mert az elmúlt években azt tapasztaltam, hogy nőként időnként rögösebb az út a siker felé.

Hogyan jutottam el a boxokig

Amikor 15 lelkes kézművessel 2013-ban elindítottam a Bödön Piacot, még nem tudtam, pontosan mi dolgom ezzel, szerelemprojekt volt, nem életcél. 

Ma, a régió legkedveltebb és legnagyobb állandó (magánkézben lévő!) kézműves-termelői piacának tulajdonosaként, számos egyéb sikeres együttműködéssel a hátam mögött már tudom, hogy az alkotó energia milyen hihetetlen inspiráló! Mennyi fontos kapcsolat, mennyi lehetőség születhet belőle.

Imádom a piacok nyüzsgését, a kifogyhatatlan újdonságokat, az elképesztő ötleteket, amikkel a résztvevőim asztalain találkozom. Csodálattal adózok minden izgalmas tehetségnek, aki felbukkan a semmiből és leveszi lábáról a közönséget.

Így hát nagy lelkesedéssel és izgalommal vágtam bele 2020 őszén új projektembe, hogy ezeket az energiákat különleges, élményszerű módon helyezzem át az online térbe. A kísérlet sikert aratott és emberileg is sokat adott. Rájöttem, nagyon jól érzem magam az új szerepemben: szerethető, értékes, izgalmas ajándékdobozokat készíteni olyan alkotók termékeiből, akikért én is lelkesedem.

Ez a Bödön Box.

Hiszek abban, hogy a boxok megmutatják, milyen sokszínű a kreativitás. Tudom, mekkora hozzáadott érték, mennyi munka egy márkát felépíteni, majd folyamatosan fejleszteni és a köztudatban tartani, és szívből örülök, ha a boxok által ezt más is felfedezi.