Bemutatkozás

 

Helló

Hunyadi-Kardos Reni vagyok, a szegedi Bödön Piac és a Bödön Box megálmodója. Több mint 11 éve dolgozom kommunikációs területen és lassan 9 éve, hogy álmodtam egy nagyot és megszületett a saját lovebrandem, a piac, ahol a helyi közösség érdekében tudom kamatoztatni a szakmai tapasztalataimat.

Küldetésem

A piac és a boxok is nagyszerű terep arra, hogy kézművesek, designerek, feltörekvő hazai mikrovállalkozások, termelők, családi gazdaságok, kisüzemek kis léptékben előállított termékeit népszerűsítsem. 

Eközben a vásárlóimmal napi szintű személyes kapcsolatban vagyok, hiszen gyakran életük egy fontos eseményét kísérem, így mára elmondhatom, hogy ismerem az ajándékozással kapcsolatos problémáikat, dilemmáikat, szokásaikat. Szeretném megkönnyíteni számukra az ajándékvásárlás gyakran stresszes vagy épp bizonytalansággal teli folyamatát. 

Hogyan jutottam el a boxokig

Amikor 15 lelkes kézművessel 2013-ban elindítottam a Bödön Piacot egy romkocsma udvarán, még nem tudtam, pontosan mi dolgom ezzel, szerelemprojekt volt. 

Mára több mint 150 piacnap van mögöttünk, és a Bödön a régió legkedveltebb és legnagyobb állandó, (magántulajdonban lévő) kézműves-termelői piaca lett, ahol átlagosan 60-70 árust fogadunk alkalmanként. Számos mély beszélgetésen túl, amit az évek alatt velük folytattam, tudom, hogy az alkotó energia milyen hihetetlen inspiráló! Mennyi fontos kapcsolat, mennyi lehetőség születhet belőle.

Imádom a piacok nyüzsgését, a kifogyhatatlan újdonságokat, az elképesztő ötleteket, amikkel a résztvevőim asztalain találkozom. Csodálattal adózok minden izgalmas tehetségnek, aki felbukkan a semmiből és leveszi lábáról a közönséget.

Ezzel a lelkesedéssel és izgalommal, de azért félve vágtam bele 2020 őszén egy új projektbe, hogy a helyi kézművesekből álló kis világom kapuit nagyra tárjam. A kísérlet sikert aratott és az új vállalkozás emberileg is sokat adott. 

Hiszek abban, hogy a boxok megmutatják, milyen sokszínű a kreativitás. Tudom, mekkora hozzáadott érték, mennyi munka van egy-egy termékben és szívből örülök, ha a boxok által ezt más is felfedezi.

Értéket adni mai, modern, különleges köntösben, mások és persze a magam örömére is, tehetséges alkotókkal körbevéve, ez a Bödön Box.
×