Frissítés: Ez az akció sajnos véget ért, de ne aggódj, már készülünk az újabb nagy durranással.

Az akció részletei

A Nyári készletkisöprés menüpont alatt találod akciós termékeinket, melyeket az akció időtartama alatt 15% kedvezménnyel vásárolhatsz meg! 

Az akció időtartama: 2023. augusztus 1. 10:00 - 2023. augusztus 8. 12:00 (dél)

A 15% kedvezmény a kosár oldalon automatikusan jóváíródik*, nincs semmi dolgod, csak bepakolni a kiválasztott termékeket a kosaradba, majd végigmenni a szokásos lépéseken!

A készletkisöprés termékeit ITT TALÁLOD!

Ha többet, jobbat, nagyobbat merítenél a jóból

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Az akció időtartama alatt ugyanis hírlevél feliratkozóinknak további 10 % kedvezményt biztosítunk a Nyári készletkisöprés menüpont alatt található termékekre, tehát összesen 25 % kedvezménnyel tudsz vásárolni feliratkozóként. 

Új feliratkozóként a 25 %-ot érő kuponkódot e-mailben küldjük ki számodra, miután megerősítetted feliratkozási szándékod. 

Ha már régóta feliratkozónk vagy

Nincs most dolgod, az akció indulásakor (augusztus 8.) fogsz e-mailben értesítést kapni. Ebben az e-mailben találod a kuponkódot, amit a vásárlásod végén a kosár oldalon tudsz érvényesíteni! 

Ha beírod a kuponkódot, a 15% kedvezmény 25%-ra változik.

Szállítási információk

Az akció időtartama alatt vásárolt termékeket az augusztus 2-9-ig tartó időszakban indítjuk útjára a GLS, Foxpost és Packeta futárszolgálat segítségével. 

Szegediként továbbra is kérheted a csomagod helyi átvétellel, ebben az esetben felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetett időpontban várunk ajándékműhelyükben, a Dáni utcában.

*Az akció a szállítási költségekre nem vonatkozik, tehát nem a vásárlásod végösszegéből kerül levonásra, hanem a termékek feltüntetett árából.

Jó, ha tudod

Augusztus 9-20-ig szabadságon vagyunk.

A shop nem zár be, de a csomagolás és kiszállítás szünetel. Az ebben az időszakban leadott rendeléseket augusztus 21-23. között indítjuk útjára. Természetesen az EXPRESSZ kiszállítás szintén nem lesz elérhető.

Ha bármi kérdésed van a fentiekkel vagy a termékekkel kapcsolatban, keress bátran minket, ezen az e-mail címen az akció időtartama alatt maximum 24 órán belül válaszolunk:

hello@bodonbox.hu

×