Ha itt vagy, akkor bizonyára épp ajándékot keresel.

Egy fontos alkalomból, egy számodra kedves embernek. Szeretnél örömet szerezni, de kicsit tanácstalan vagy, mert tudod, hogy az ajándékod üzenet is egyben, ami rólad, az érzéseidről árulkodik.

Szeretnélek megnyugtatni: én is számtalanszor dilemmáztam már egy-egy ajándék fölött, tudom, milyen az, amikor szeretnél értéket adni, nem egy sokadik kacatot. Szeretnéd, ha a precízen becsomagolt üzenet célba érne. 

De azt is szeretnéd, ha ez az egész mégsem lenne erőltetett, izzadságszagú. És mindenekelőtt szeretnéd, ha a másik őszintén örülne.

Segítek megtalálni a legemlékezetesebb ajándékot! 

  • Végre nem kell heteket töltened azzal, hogy megtaláld Az Ajándékot!
  • Végre igazi, őszinte öröm lesz a jutalmad!
  • Végre az ajándékozás élmény lesz mindkettőtök számára.
  • És végre mindezt könnyen, gyorsan, extra erőfeszítés nélkül intézheted, mert én leszek ebben a segítséged!

8 éve létrehoztam, és azóta szervezek és koordinálok egy kézműves és termelői piacot. Olyan tapasztalatom van a kraft termékek tekintetében, amivel az országban kevesen büszkélkedhetnek (mégis mindenki szakértőnek vallja magát).

Ha nem akarsz mellényúlni és olyan helyről vásárolnál ajándékot, ahol nem csak kihasználni akarják a #vegyélhazait mozgalmat, de elhivatottan képviselik is a mögötte lévő alkotókat, designeredet, kézműveseket és kisüzemeket, akkor a Bödön Box a legjobb választás számodra.

A legjobb kézműves termékek egy helyen

Gyere, nézz szét különleges, hazai kisvállalkozások termékeiből összeállított ajándékboxaink között! Szülinapra, névnapra, ballagásra, esküvőre, anyák napjára... szinte nincs olyan alkalom, amire ne készítettem volna már ajándékcsomagot meglepetés gyanánt.

És ha nem találtál olyat, ami tetszik, akkor se zárd be egyből az oldalt! Számtalan egyedi boxot raktam már össze a vásárlóim instrukciói alapján. Te mesélsz az ünnepeltről, én válogatok és együtt összehozunk egy igazán emlékezetes ajándékot!


ajándék tőlem neked
×