Mit adjak ajándékba, ha mindene megvan? Ha úgysem örül semminek?
Ha biztos valami nagy dolgot vár…?

Ismerős gondolatok?

Időnként annyira blokkolhatnak, hogy végül az ajándékozás egy nem kívánatos, leküzdendő feladat lesz. A kenyérpirító pedig a kamrapolcon végzi majd örökidőkre...

Az ajándékozás öröm

Az első lépés, hogy elismerd: a lelked szomjazza az ajándékozással járó pozitív energiákat. Ha elfogadod, hogy az ajándékozás rólad is szól, a te örömödet is szolgálja, máris könnyebb leszel egy kicsit. 

Egyszerűsíts!

A második lépés, hogy engedd el a frusztrációdat és indulj ki a legegyszerűbb információkból, amik rendelkezésre állnak. Mi a kedvenc színe, mi az első dolga, amikor akad egy kis szabadideje, mi a kedvenc íze, illata.

Sokszor, amikor egyedi ajándékdobozt készítek az instrukcióitok alapján, olyan visszajelzéseket kapok, hogy belepirulok! Mennyire eltaláltam; gondolatolvasó vagyok; tökéletesen passzol az ajándék az ünnepelthez vagy épp az alkalomhoz. Elárulom, mi a titok: elolvasom figyelmesen, amit írtok nekem. A kérdéseimre adott válaszaitokban minden ott van, amire szükségem van, hogy izgalmas, szerethető, testhez álló ajándékcsomagokat rakjak össze.

A boxok pedig mesélnek

Rólatok. A kettőtök kapcsolatáról, az érzéseitekről, arról, hogy milyen lenyomatot hagyott bennetek a másik.

Hogyan válassz ajándékot?

Tedd le a stresszt. Engedd, hogy az intuícióid vezessenek. Hagyatkozz a megajándékozott személyről rendelkezésre álló tudásodra.

Ha pedig úgy érzed, elvesztél a lehetőségek tengerében, de nem most szeretnéd elkezdeni a vak kísérletezést, helyette inkább kipróbált, értékteremtő kézműves ajándékokkal lepnéd meg az ünnepeltet, keress meg és rakjunk össze együtt egy emlékezetes ajándékdobozt!

×