Tapasztalatom szerint férfiaknak sokkal nehezebben találunk/választunk ajándékot, mint nőknek, épp ezért mindig igyekszem új és lehetőleg különleges, egyedi, frappáns vagy akár vicces ajándékdobozokkal előállni. 

Ezekből mutatok most hármat:

A beszédes ajándék 

Ugye nem kell bemutatnom a férfit, aki mindent megjavít, fúr, farag, kalapál. Persze néha becsúszik pár baki, de mégis csak működik újra a fűnyíró, a csap is csak kicsit csöpög és a karnis sem esett még senkinek a fejére! Ez igazán elismerésre méltó! Ezért született az Ezermester box. Úgy hiszem, egy igazi ezermester nem veti meg a kézműves sört és az édesség is betalál majd nála, pláne ha ennyire eredeti formában érkezik, mint ez a szerszám formájú mézeskalács.

Édesszájúak előnyben!

Főleg, ha a megajándékozott férfi értékeli a különleges és minőségi édességet. A Nyalánka box ugyanis tele van ilyenekkel. Vegán, fenntartható módon készített gumicukor és kézműves csokoládé, ami finom? Igen, jelentem, létezik! Még hozzá válogatott kolumbiai kakaóbabból. Gondolom ennyi azért már bárkinek elég, hogy összefusson a nyál a szájában, de én szeretem a felső határig fokozni az őrületet, úgyhogy mindezt megkoronáztam kettő klasszikus, kézműves, hagyományos, hazai gyártású szivárvány nyalókával. (Igen, ez elég komoly cukorbomba így, de szerintem egy igazi férfi megosztja a többiekkel az ajándékait.)

ajándék férfiaknak


Csak keményfiúknak 

Végezetül jöjjön a nehéztüzérség. A Bad boys box egyszerre partibox, kiváló kísérője például egy pasis estének, ahol a foci van főszerepben, de tökéletes - és nem utolsó sorban frappáns, vicces - szülinapi ajándékként is megállja a helyét. A benne lévő magyar kisüzemi kézműves sör és a torokszaggató csípős snack csak igazi keményfiúknak ajánlott.

ajándékötlet férfiaknak

 

Ne feledd, ajándékdobozaink átadásra készen, dekorcsomagolásban érkeznek hozzád, így akár azonnal örömet szerezhetsz velük, nem kell az ajándékcsomagolással sem vesződnöd! 

Nézz körül a webshopban, mert nem csak férfiaknak találsz jópofa, egyedi ajándékokat, de rendszeresen jövünk magyar alkotók csoda  újdonságaival!

×