andilndr interjú

Hiszem, hogy nincs egyetlen sikerrecept, de a lelkesedés, a motiváció, a tapasztalat átadható. Ha megosztod mással, nem kevesebb, hanem több leszel általa. Ezért döntöttem úgy, hogy felteszek 5 számomra fontos kérdést azoknak a vállalkozóknak, akikkel kapcsolatban állok: beszéljenek nekem kicsit a vízióikról, örömeikről és nehézségeikről, és egyúttal üzenjenek is azoknak, akik most térnek rá erre az útra. 

Nagy dolgot kértem tőlük, a bizalmukat: tárulkozzanak ki és legyenek bátran őszinték úgy, ahogy az nekik jól esik. Nyitottságot találtam, így született meg ez a sorozat.

Bízom benne, hogy ezek a mini interjúk egyszerre lesznek izgalmasak, inspirálóak és kicsit szemléletformálók is számotokra.

A sorozat első alanya nem más, mint a kísérőkártyáim és a kedvenc Bad Ass feliratú pólóm tervezője: Rozner-Lender Andi, szabadúszó webdesigner, grafikus, illusztrátor. 

Mutasd be magad! Mit érdemes tudni a márkádról? 
Az andilndr márkát kb. 3 éve indítottam, a webshopot pedig 2020 szeptemberében nyitottam meg. A vállalkozásom két lábon áll. Grafikus vagyok és a munkám 60%-át céges grafikai megrendelések teszik ki: weboldalak, arculatok, social media megjelenések, illusztrációk. 
A webshopban viszont olyan termékek találhatók, amikre a saját illusztrációim és szövegeim kerülnek, amik nagyrészt önelfogadásról, önszeretetről és egyenlőségről szólnak. Azt remélem, hogy minden egyes termékem motiválja az embereket, és amikor látják, felveszik, használják, akkor mindig tudnak egy kis erőt meríteni belőle ahhoz, hogy tovább tudják folytatni az álmaik építését. 

Mit tartasz a szuperképességednek? 
A szeretet, a motiváció, az a rengeteg érzelem, ami benne van a rajzaimban. Szerintem az őszinte érzelmek az én "szuperképességem".

Milyen visszajelzéseket kapsz a munkád kapcsán? 
Sokszor mondják, hogy erőt adnak a termékeim, hogy magabiztosabbnak érzik magukat tőle. Borzasztó jó érzés, hogy ez eljut az emberekig a munkáimból. A grafikai tervezések kapcsán pedig hogy végre elindulhatott egy álom, és hogy pont olyat készítettem, amilyet szeretett volna.

Mit üzensz azoknak az alkotóknak, akik most vágnak bele a vállalkozásba? 
Ne adják fel! Kurva nehéz nagyon sokszor. Folyamatosan méregeted magad másokhoz, önbizalomhiánnyal, kimerültséggel küzdesz... Ilyenkor adj időt magadnak a pihenésre, a regenerálódásra, dolgozz magadon, hiszen a lelkedből merítesz, az a te kincsed, amire vigyáznod KELL! És ne add fel, akármilyen nehéz is éppen! 

A legtöbb vásárló sosem találkozik személyesen az alkotókkal, akiktől vásárol. A terméket akkor fogja a kezébe először, amikor már a bizalmat megelőlegezve kifizette azt. Ha pedig csalódik, meglehet, hogy örökre eltávolodik ettől a közegtől. Épp ezért szerintem bármilyen új gondolat, szempont beemelése segíthet abban, hogy mindannyian kicsit tudatosabbak legyünk és ne adjunk teret a nem megfelelő minőségnek. Te hogyan csinálod ezt? Ha más alkotóktól vásárolsz, mi alapján döntesz? 
Nekem fontos, hogy őszinteséget tükrözzön a márka, és természetesen közel álljon hozzám az értékrend, amit képvisel az online térben, illetve maga, amit készít. Szeretek picit dumcsizni is. Ez nem égetően fontos, viszont én szívesebben vásárolok olyantól, aki amúgy is jófej velem, attól függetlenül, hogy vásárolok nála valamit vagy sem. :)

 

Ha szívesen megismernéd jobban, Andi munkáit itt találod: https://andilndr.myportfolio.com/

×